WATERGEEST

dagboek van een early vutter

Certificaat met persoonlijke uitnodiging ontvangen? Niet op ingaan!

2 reacties

Ik ontving vandaag een certificaat met een persoonlijke uitnodiging voor een verkoopdemonstratie van nieuwe producten. En ik blijk meteen al een heleboel gewonnen te hebben: een wellnessprijs, een zevendelige messenset en een vijfentwintigdelige gereedschapset. Bovendien is er voor elk aanwezig echtpaar een espress-koffiezetapparaat gereserveerd. Dat lijkt wel heel erg op een espresso-apparaat. Niet dat je hem krijgt, maar hij is toch maar mooi gereserveerd. Nu zou ik blij moeten zijn. Ware het niet dat ik nog maar een paar maanden geleden een uitermate schrijnende uitzending heb gezien over dit soort bijeenkomsten. Waar vooral bejaarden en aankomend bejaarden (zoals ik) voor worden uitgenodigd. Zodat het vanwege de intimiderende verkooppraktijken niet gauw tot een handgemeen zal komen. Mijn advies (en dat van Kassa en Radar en de consumentenbond): trap er niet in. Wat je cadeau krijgt is rotzooi en als je niks koopt, word je erg onbeschoft behandeld. Achter deze uitnodiging zit E.T. (die was toch vertrokken?) Promotion uit Velp. De uitnodiging is ondertekend door ene P.J. Maar dit kwaad gaat onder vele namen schuil.

Advertenties

2 thoughts on “Certificaat met persoonlijke uitnodiging ontvangen? Niet op ingaan!

  1. Ja, mijn moeder uit Antwerpen heeft net zo’n certificaat gekregen in de bus, zelfde PJ, om op 2 februari naar cafe De Bengel te komen in Antwerpen. Opgelet het contactadres is een postbus in Wuustwezel, maar het telefoonnummer is van Nederland: 0031-263 611 010.
    Ik vroeg me al af wat de oplichterij was, vreesde voor inbrekersbende die zeker wu zijn dat het echtpaar het huis uit is maar blijkt dus agressieve verkoop te zijn. Het bedrijf wordt zelfs niet bij naam genoemd nergens op de brief!!

    Dank voor uw post anders had ik er niets over gevonden…

    Erik

  2. Graag gedaan, Erik. Daar was dit bericht ook voor bedoeld.

Heb je zelf een mening? Geef hem hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s