WATERGEEST

dagboek van een early vutter

Maart is MG maand in het foldermuseum

Een reactie plaatsen

Op 1 maart verscheen de derde folder van het net niet verdwenen merk MG in het museum. Beleidsmatig heb ik het daar moeilijk mee. Officieel bestaat het merk MG nog, er worden auto’s met die naam in China geproduceerd. Maar MG is van oudsher een sportief merk. De melkboerenhondenharen modellen die nu uit China komen, doen in de verste verte nergens aan denken, of hooguit misschien aan modellen uit Korea. Ze hebben weinig met het roemruchte verleden van MG te maken, dat immers de sportwagen voor de gewone man maakte. Voor de liefhebber is het echter mooi dat ik eind februari een aantal gescande folders kreeg van MG. Er zaten 5 goed bruikbare folders bij, er zijn 5 weekeinden in maart, dus het sommetjes was gauw gemaakt. In maart plaats ik 5 folders van MG en daarmee is maart officieel MG maand in het museum.
Met het bezoek aan het museum gaat het naar omstandigheden goed. Weliswaar zijn de bezoekersaantallen sinds de piek in november teruggelopen, maar toen heb ik veel reclame gemaakt. Ik merk nu ook dat er mensen terugkomen. Die kijken dan even op de overzichtspagina’s of er iets nieuws bij is gekomen. Jammer dat zij niet weten dat op de nieuwspagina van de infobalie precies staat welke folders er de afgelopen zes weken zijn bijgekomen. Die infobalie wordt overigens toch slecht bezocht. Maar dat was uit onderzoek bekend. De meeste mensen pakken een product uit en drukken meteen op de knopjes, zonder de gebruiksaanleiding te lezen.
Nog maar 7% van de bezoekers komt uit Nederland. In het nieuwe overzicht van bezoekersaantallen heb ik het onderscheid dus maar weggelaten. De meeste bezoekers komen uit Duitsland, niet eens zozeer qua absolute aantallen, maar wel qua aantal bekeken folders. De Duitse bezoekers zijn samen verantwoordelijk voor 95% van het dataverkeer. M.a.w. zij bekijken de meeste folders. De meest bekeken folder was wederom die van de DAF 44 Stationcar. Jammer dat ik niet meer Daf-folders heb.
Zelf kijken? De link naar het museum staat rechts onder het kopje “Ook leuk”.

Advertenties

Heb je zelf een mening? Geef hem hier!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s